O nama

Dobro došli na sajt agencije Art Polis doo

Da se predstavimo.

Preduzeće Art Polis doo je osnovano 2005. godine. Svoje poslovanje smo bazirali na profesionalnosti i na tome da naši klijenti budu zadovoljni i da nam se opet vrate. Smatramo da je zadovoljan klijent naša najbolja preporuka.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim našim dosadašnjim klijentima jer smo uz vas i zbog vas opstali i u najtežim vremenima.

Novim klijentima želimo dobrodošlicu. Možete doći kod nas da vam u prijatnom ambijentu objasnimo sve u vezi jednog od najvažnijih poslova u životu svakog čoveka, a to je kupovina ili prodaja stana.
Sa vama ćemo biti od početka do kraja ovog lepog i vrlo ozbiljnog i teškog posla. Uz naš tim pouzdanih i stručnih agenata i advokata, uz saradnju sa vodećim bankama na polju stambenih kredita, učinićemo da vam ovaj posao izgleda lako i da se završi brzo, na obostrano zadovoljstvo.
Sa vama ćemo biti u svakoj fazi kupovine ili prodaje stana. Od upoznavanja, istraživanja tržišta, organizovanja terena, osluškivanja vaših želja i potreba, preko izrade Predugovora i Ugovora, overe kod notara, odlaska u banku. I tu se ne završava naš posao, sa vama smo i u Poreskoj upravi, katastru, infostanu, elektrodistribuciji, jer mi ćemo to rado uraditi za vas, uz vašu maksimalnu uštedu vremena i živaca.

Na vama je samo da donesete odluku a sve ostalo je naš posao.

Preduzeće Art Polis doo je registrovano 20.10.2005. godine.
Broj u APR-u 94104/2005
Broj u registru posrednika 127
Član Privredne komore
Član Udruženja posrednika

Svi zaposleni imaju položen stručni ispit i licencu, redovno stručno osposobljavanje i usavršavanje.

Hvala Vam na poverenju
Vaša agencija
Art Polis doo